Hej! Här följer ett meddelande från Håkan Kullvén, grundutbildningsansvarig för Industriell Teknik på Ångström. De ger en del kurser som kan vara av intresse för STS-studenter. Seminariet som beskrivs sker den 4e april. /Erik, PR

 

Varje termin anordnar vi ett lunchseminarium där vi berättar om de kurser vi erbjuder samt bjuder på en lättare lunch. Intresset för dessa lunchseminarier brukar oftast vara stort, och de senaste åren har runt 100 studenter kommit dit för att lyssna och ställa frågor. Ni behöver inte anmäla er till detta; det är bara att dyka upp.

Seminariet hålls denna gång måndag den 4 april klockan 12.00-13.00 i Siegbahnsalen. Då kommer vi att presentera kurserna Industriell projektledning 1, Industriell projektledning 2, Kreativ verkstadsteknik, Ledarskap för ingenjörer, Innovationsledning, Materialekonomi/Uppskalning och Industriell ekonomi, samt programmen Master i industriell ledning och innovation och Entreprenörskolan.

Hoppas ni vill komma!

Lunchseminarium med Industriell Teknik

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).