vårmöte

Hej alla sektionsmedlemmar!

Vårmötet är ett av sektionens två årliga stormöten. På Vårmötet kommer en del förtroendeposter väljas, propositioner och motioner ska behandlas och föregående styrelses verksamhet kommer att gås igenom. Att äta gratis pizza och hänga med STS:are från andra årskurser är också en bra anledning att gå på Vårmötet :) Mötets preliminära dagordning hittar ni bland de bifogade filerna. 

Ett bra sätt att få igenom sin åsikt och förändra eller säkerställa sektionens utveckling är att skriva motioner. För att underlätta motionsskrivande finns det här en bifogad motionsmall att följa om så önskas. Enligt våra stadgar är motionsstoppet en vecka innan mötet, och därför ska motionerna skickas till sts-ordfatutn.se senast senast 3/5 23.59.

Om ni är intresserade att söka någon av de utlysta posterna kan ni klicka er vidare på denna länk för att läsa om posterna: http://goo.gl/forms/gL6Vs2Nvzi 
och denna länk för att söka någon av posterna: 
http://goo.gl/forms/sLhGnSlzMm 
Ansökan är öppen till torsdag 28/4 23:59.

Alltså: 
När? 10 maj kl 15ak
Var? Häggsalen
Motionsstop? 3 maj kl 23.59

Hoppas vi ses där!

Uppladdade filer: 

STS Vårmöte

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).