STS programmet söker en kursutvärderingsamanuens

Det rör sig om 10% tjänst med att arbeta med kursutvärderingar för STS programmet. Lönen är 18500 kr i månaden på heltid (10% = 1850) det första året. Arbetsbelastningen kommer att variera över tid. 

 

Tjänsten innebär att göra i ordning webbaserade formulär, påminna kursdeltagare om att besvara enkäten, presentera och sammanställa resultaten av kursvärderingarna för programrådet och studierådet.  Inför varje kursutvärdering bör också samråd med berörd lärare äga rum.

 

Är du intresserad, anmäl ditt intresse till Elísabet Andrésdóttir (elisabet.andresdottiratangstrom.uu.seSENAST onsdagen den 26 oktober.  Skriv gärna något om varför du är intresserad och varför du tror att du passar för uppgiften.  Har du tidigare relevanta meriter, uppge det gärna.  Glöm inte att ange en adress, epost och framför allt telefonnummer där vi kan nå dig.    

 

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Elísabet eller Camilla Sundström , nuvarande kursutvärderingsamanuens, sts-amanuensatutn.se .

STS - AMANUENS

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).