Anmälan till STS Mentorskapsprogram VT-17 har precis öppnat!

Många har kanske frågat sig; Vad är det egentligen som gör STS så mycket bättre än alla andra ingenjörsprogram? Är det vår episka kräftskiva? Eller den legendariska civilrättsgasquen? Är det kaffemaskinen i STS-biblan? Eller helt enkelt att slippa Mekanik II? Alla alternativ är mycket rimliga svar på denna sinneskittlande fråga, men jag skulle ändå säga att nej, det är inte kräftorna, juristflirtandet, kaffet eller mekanikpaniken som är vår största styrka. Det är möjligheten att som STS-student, under en hel termin, få en "egen" mentor! 

I korthet innebär STS Mentorskapsprogram att en person som redan tagit examen från STS (det vill säga en alumn) agerar mentor för två STS-studenter under vårterminen 2017. Gruppen träffas tre gånger under terminen och du som student kommer då att få möjlighet att ställa frågor som rör studietid, arbetsliv och allt där emellan till din mentor. 

STS Mentorskapsprogram VT-17 inleds med en uppstartskväll på Östgöta Nation i slutet av januari där du kommer att få träffa din mentor, bjudas på god mat och få lära dig mer om vad ett mentorskap innebär. 

Hur gör man då för att delta? På länken nedan finner du mer information om vad STS Mentorskapsprogram är och det är också här du registrerar din ansökan. För att vi ska hitta en passande mentor för just dig är det bra om du fokuserar lite extra på att beskriva dina intressen och eventuella karriärdrömmar. 

I år har vi en fantastisk mentorsbas med alumner från bland annat Vattenfall, Financial IT Consulting, Vätgas Sverige och Microsoft så MISSA INTE chansen att söka till STS Mentorskapsprogram VT-17! Skicka in din ansökan SENAST SÖNDAG 27 NOVEMBER.

Vid eventuella frågor, kontakta
Elin Carlsson, 
Amanuens för STS Mentorskapsprogram VT-17 
Mail: sts-mentoratutn.se 
Tel.nr: 070 38 270 27

 

ANMÄLAN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8Giw9xevWkn9CjQaqonAdcT5Lvc4G...

 

STS Mentorskapsprogram VT-17

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).