Är du en av nästa generations digitala talanger? Vill du bli webb-, digital- eller Microsoft AX-utvecklare alternativt arbeta med Programmatic samt produkter och tekniker i framkant? Kommer du snart att examineras inom IT/Media och vill få en kickstart i karriären hos ett av Sveriges ledande mediehus och nyhetssajter?
Digital Potential Program by Bonnier News

Just nu erbjuder Bonnier News, där bland annat DI, DN och Expressen ingår, fantastiska möjligheter för dig som har fokus på IT och digitala lösningar. Som en del av vårt Digital Potential Program kommer du att delta i vidareutveckling av innovativa idéer och få chansen att besöka våra samarbetspartners såsom TV4 och SF Bio. Dessutom får du chansen att arbeta tillsammans med olika utvecklingsteam innan du slutligen landar i ditt hemmateam.

Digital media betyder ständig förändring och på Bonnier News brinner vi för att utveckla nya digitala kommunikationslösningar på användarens villkor.

Vi hoppas att du vill vara med när vi tar nästa steg – med några av Sveriges mest kända varumärken inom nyhetsmedia.

Läs mer och ansök på www.boniernews.se.

Bonnier News talangprogram!

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).