Vill du arbeta som studiecoach vid sidan av dina studier under hösten? Är du engagerad och ansvarsfull? Då kan SmartStudies ha den perfekta chansen för just dig. Och du som studerar vid STS programmet vid Uppsala universitet får just nu en unik chans att få komma på intervju hos oss.
Vår läxhjälpsorganisation SmartStudies är en av de ledande inom läxhjälp och privatundervisning i Sverige. Vi startade i Lund år 2009 men finns numera i större delen av Sverige och vi kan idag erbjuda läxhjälp till alla ungdomar som bor i en stad med minst 3 000 invånare. Vi erbjuder diverse olika former av undervisning. Vi är experter på mattekurser men undervisar såklart i alla ämnen på grundskole- och gymnasienivå. 
 
Vår undervisning sker i form av undervisning i ett specifikt ämne t.ex. matematik, i samband med undervisning i studieteknik och motivation. Med studieteknik menar vi att vi ger våra elever verktyg och metoder för att de på lättaste sätt ska kunna inhämta de kunskaper som de behöver på ett så tidseffektivt sätt som möjligt. Motivation innebär för oss att vi hjälper eleven med planering, och att se ett samband mellan planering, utförande och resultat. För att förstärka detta firas varje framgång. 
 
Att arbeta som privatlärare inom vår organisation innebär att du utför ett viktigt jobb. Det är utmanande men samtidigt givande. Det är perfekt för dig som själv studerar men som vill ha lite mer att göra, då du anpassar dina arbetspass efter ditt och din elevs schema kan du själv bestämma när du vill jobba. Du arbetar minst 2 timmar varje vecka, men har du tid och möjlighet kan du arbeta uppemot 30 timmar varje vecka. Mer information om läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida.
 
Var med och utgör en stor positiv skillnad för unga människor i Sverige. 
 
Vårt motto är att ”Alla ska ha rätt till en bra lärare.” Vårt mål är att kunna erbjuda alla unga människor i Sverige den läxhjälp de behöver och har rätt till att få. 
 
Är du intresserad av att få komma på en intervju hos oss? Bra! För just nu får du som studerar vid STS programmet vid Uppsala universitet en unik chans att få komma på en intervju hos oss utan att behöva någon rekommendation eller tidigare erfarenheter. 
 
Hur ansöker jag? Du skickar din ansökan tillsammans med ditt CV till cv[at]smartstudies.se, och kom ihåg att uppge att du kommer från STS, så ser vi till att prioritera din ansökan.
 
Hjälp oss att göra Sveriges ungdomar lite smartare

Jobba som studiecoach inom läxhjälp och privatundervisning i höst

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).