STS-programmet och Scania välkomnar er till en inspirerande och rolig kväll i sann STS- och Scania-anda!

Onsdagen den 2 mars kl. 17.15 intar Scania Ångströmslaboratoriet och besöker STS-programmet. Kom och lyssna på representanter som berättar om Scania Engineering Program, ät sushi och testa på att bygga fordon. Ta chansen att mingla med representanter från Scania och passa på att bli uppdaterad om Scania Engineering Program som nu har öppnat sin ansökan. Eventet riktar sig främst till studenter i de äldre årskurserna men STS:are från alla årskurser är varmt välkomna att delta! Detta vill du inte missa! 

Begränsat antal platser!!!

NÄR: 2 mars kl. 17.15-19.00
VAR: 2004
ANMÄLAN:
http://sts.utn.se/sv/forms/1062

--------------------------------------------------------------------------------------
Scania Engineering Programs syfte är att bidra till den långsiktiga försörjningen av ingenjörer inom Forskning och Utveckling (R&D) och Scania Produktion (P&L). Programmet ger en fördjupad introduktion till Scania där du bygger upp din kompetens och får unika kunskaper om företaget. Du förbereds för kommande befattningar genom det kontaktnät och de specifika produktionskunskaper du får. Efter avslutat program utgör ingenjörerna ett tillskott av välutbildade medarbetare till befattningar inom produktutveckling och produktion.

Kvällsevent med Scania 1.0

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).