Tjena alla STSare! 

Nu är det äntligen dags för terminens första studiebesök. Den här gången får du chansen att träffa en arbetsplats som många ingenjörer drömmer om att få jobba hos och värdesätter högt enligt statistik som tidningen "Ingenjören" tagit fram. Jag talar förstås om IKEA och närmare bestämt varuhuset i Uppsala. 

Besökets agenda kommer att bygga på en kort presentation om IKEA:s värderingar och ambitioner för att sedan fokusera på utveckling och ledarskap som utgör viktiga grundstenar i företagets verksamhetsstrategi. Vi kommer att ta en gemensam buss utanför Ångströmslaboratoriet klockan 12.50 för att sedan dra igång vid ca. 13.10 och avrunda runt 15.00. Under besöket kommer även fika att bjudas runt 14.15 tiden. 

Så missa nu inte denna fantastiska chans att bli inspirerad och erhålla motivation inför höstens studier. Anmälan kommer att öppnas på måndag den 1 september klockan 20.00. 

Anmälningsformulär: 
Plats: 
IKEA-varuhuset, Uppsala
Datum: 
10 september, 2014 - 12:45

STS Studiebesök med IKEA

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).