Nu är det dags för höstens andra studiebesök som arrangeras tillsammans med Microsoft. Ja ni läste rätt! Studiebesöket kommer att hållas på Microsofts kontor i Kista. Dagen kommer att bygga på en presentation som hålls av två ingenjörer, där de berättar om deras karriärer inom Microsoft och vad en ingenjör kan jobba med. Detta kommer sedan att avrundas med ett case som ska lösas i grupp och presenteras.

Varför ska du då gå på studiebesöket? Jo dels för att vässa dina caseskills men även för att lära känna företaget Microsoft såklart. Inom Microsoft har alla möjligheter till en spännande och internationell karriär. Ambitionen bygger på att utmana sin kreativitet och utveckla teknologi som förändrar vardagen för miljontals människor. Dessutom har Microsoft blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsplats, där de jobbar i en innovativ miljö. 

Agenda för studiebesöket den 19 November:

13.30               Bussen anländer, fika och bulle serveras

14.00-14.15     En övergripande presentation om Microsoft, vilka är vi, vad gör vi & varför?

14.15-15.45     Vad gör en ingenjör på Microsoft?  

15.45-16.45     Case: (grupparbete) i samband med grupparbetet serveras lite energipåfyllning

16.45-17.45     Grupperna redovisar sina resultat.

17.45- 18.00    Sammanfattning & avslut

Anmälningsformulär: 
Datum: 
19 november, 2014 - 13:30

Casedag med Microsoft

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).