Tidpunkt: Onsdagen den 26:e november, kl. 17:30. Lokal: Mässen

OM SOLVINA

Solvina är ett tekniskt ingenjörsföretag med kontor i Göteborg. Företaget arbetar framför allt med uppdrag för kraftproducenter och energiintensiv industri och erbjuder tjänster inom områdena elkraft, process och engineering management. Exempel på uppdrag är:

  • Dynamisk modellering av olika typer av energisystem
  • Anläggningskonstruktion - från idé till drifttagning
  • Reglerdesign & optimering
  • Ö-driftstudier & provningar för kraftverk
  • Systemstudier & simuleringar
  • Kvalitetssäkring och redovisning av säkerhet inom kärnkraft

På Solvina har vi övertygelsen om att banbrytande lösningar hittas först då du verkligen kan förstå källan till ett problem. Med vår breda kompetens inom olika teknikgrenar angriper vi därför problemen från flera håll, vilket ger oss möjlighet att identifiera den bästa lösningen.

För mer information om Solvina se www.solvina.se.

MÖJLIGHETER PÅ SOLVINA

Vi på Solvina är alltid intresserade av att rekrytera ambitiösa och duktiga ingenjörer. Under föredraget kommer vi därför att berätta om hur det är att arbeta på Solvina samt vilka möjligheter som finns att arbeta tillsammans med oss (exjobb, sommarjobb, jobb).

PRAKTISK INFORMATION

Kvällen inleds kl 17:30 med en presentation av Solvina i Mässen. Därefter bjuds det mat, dryck och allmänt mingel där alla får chansen att ställa frågor.

Antalet platser är begränsat till 30 st. I händelse av många anmälningar kommer teknologer i högre årskurser att prioriteras.

Plats: 
Mässen
Datum: 
26 november, 2014 - 17:15

Mingelkväll med Solvina

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).