Hej! 

Vi på Centigo vill uppmärksamma dig på att vi har ett spännande och utmanande erbjudande. Två gånger om året rekryterar vi nyutexaminerade civilingenjörer och civilekonomer till vårt konsultprogram. Nästa program startar i Januari 2015 och om Du är intresserad av att få möjligheten att arbeta med erfarna kollegor och coachas aktivt till att bli en professionell managementkonsult, skicka in Din ansökan till oss!

Vilka är vi? Centigo är ett ungt managementkonsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi erbjuder dig som medarbetare att växa med oss och arbeta i en professionell konsultmiljö med stöd av erfarna kollegor. Du får möjlighet att arbeta med några av de mest spännande uppdragen på marknaden, nära företagsledning och beslutsfattare hos våra kunder. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar skapar vi tillsammans med kunden framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Med kontor i Stockholm och i Malmö arbetar vi främst i Sverige, men är även involverade i ett flertal internationella uppdrag. Vi är drygt 190 medarbetare och växer ständigt för att möta våra befintliga och nya kunders behov av kvalificerade konsulttjänster. Sedan bolaget startades i januari 2002 har vi varit oberoende, medarbetarägt och kontinuerligt lönsamt.

I det bifogade dokumentet kan Du läsa mer om oss, vad vi kan erbjuda Dig och hur Du skickar in Din ansökan till nästa konsultprogram. Sista ansökningsdatum är den 12 oktober 2014.

Vid frågor är Du välkommen att kontakta:

Staffan Backman
Tel. 08-1204 7430
Mejl: staffan.backmanatcentigo.se

Med vänliga hälsningar,
Vi på Centigo

Centigo söker driftiga juniorkonsulter

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).