Är du intresserad av att träffa STS-alumner över en middag? Den 13:e maj har du chansen!
Hej!
 
Solen skiner och våren tycks äntligen ha kommit. Det har sedan länge blivit aktuellt för oss STS-studenter att söka jobb till sommaren och då kommer onekligen tankar på framtiden till oss. Vad kan man egentligen jobba med? Vilka vägar finns det att ta? Vilka kurser bör man välja? Den 13e maj kl 18.00 är det möjligt för er att träffa några av våra alumner över en middag och diskutera just sådana frågor. 
 
Vi har bokat ett rum på ÖG så tanken är att vi, över en bit mat, umgås och pratar om möjligheterna för en STS:are. Kanske få höra hur alumnerna tagit sig fram i karriären. 
 
Låter detta kul och är ni sugna på att träffa alumnerna? Kolla igenom menyn från ÖG och bestäm vad ni vill äta (man får betala för maten själv på plats) och anmäl er via länkade anmälningslänken. Det finns begränsat antal platser så skynda att anmäla er! Vid frågor är det bara att höra av er till mig på sts-arbatutn.se.
 
 
 
Ha det gott

Alumnkväll på ÖG

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).