Vill du vara med? Skicka ett mejl till niklas-palm@hotmail.com. Skriv namnet på alla i laget samt lagnamn i mailet och ha "bakslaget" som ämnesrad.

Idé:
Flera lag bestående av max 3 personer ska på en timme baka en så fin och god tårta som möjligt.
(Laganmälan sker vid ett senare tillfälle)

Regler:
Alla lag kommer få ett startkit där en del basprodukter som krävs för att baka en tårta ingår, vilka kommer tillkännages i en lista vid ett senare tillfälle. Laget måste använda dessa produkter, tillsammans med vilka egna medtagna produkter man vill, förutom allergiprodukter, för att baka en tårta. De tillhandahållna produkterna får användas i vilken utsträckning laget behagar.

- Detta kommer ske på skolan, så ugn kommer inte finnas. Micro finns dock där de brukar om det skulle behövas.
- Laktos och glutenfritt kommer av budgetskäl tyvärr inte tillhandahållas i startkitet, så om en sådan preferens finns gäller det att skaffa råvarorna på egen hand.

Vinnare:
Ett noga utvalt domarteam provsmakar samtliga tårtor för att tillslut utse en mästare. Bedömingen kommer vara tredelad bestående av:
- Presentation - Finns det någon bak-tanke? Berättar den någon historia?
- Utsmyckning - Ingen vill smaka en ful tårta. 
- Smak - Ju godare desto godare.

Pris till vinnare:
Hemligt

Allergiprodukter:
- Nötter får tyvärr inte vara på, bredvid eller i närheten av tårtan.

Bakslaget med STS

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).