Snart är det dags för studiebesök och STS är inbjudna till managementkonsultbolaget Centigo i Stockholm!

Eftermiddagen kommer att bestå av en företagspresentation följt av en annorlunda typ av caselösning. Vi kommer även få träffa gamla STS:are och det bjuds på något matnyttigt under besöket. Denna gång tar vi oss med tåg till företaget och besöket är självklart kostnadsfritt. 

Årskurs 4 och 5 kommer att ha förtur till platserna och därefter fyller vi på från lägre årskurser. Mer info om anmälan kommer i evenemanget. 

Detta kommer garanterat bli ett spännande och givande studiebesök så sprid evenmanget till klasskompisar och bjud in alla STS:are!

Nedan presenteras en text från företaget: 

CENTIGO är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. För närvarande är vi cirka 200 medarbetare och vi blir ständigt fler.

Varje affärsområde erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt, i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdragen arbetar vi långsiktigt tillsammans med kundens organisation och medarbetare, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat.

VÅR MISSION
Att inspirera och leda människor till att
skapa spänstiga och välmående företag.
Business Wellness®. Our mission.

Vi strävar efter att vara företaget annorlunda och därför kommer STS att bjudas på ett annorlunda studiebesök, varmt välkomna till oss på Vasagatan 16

STS studiebesök hos Centigo

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).