EY

Hej alla härliga STS:are!

Hoppas att ni inte tröttnat på företag efter Utnarm för snart är det dags för årets sista studiebesök och den här gången bär det av till EY:s kontor i Stockholm. EY är ett konsult- och revisionsbolag som bland annat tillhandahåller lösningar inom risk, IT, ekonomi, energi, fastigheter och affärsutveckling. Detta studiebesök ser lite annorlunda ut då det inte ligger inte inplanerat i schemat men vi hoppas att så många som möjligt ändå kan delta. 

Anmälan släpps söndagen 26:e november kl. 18 i evenemanget så ta tillfället i akt att få lära känna EY och lära dig mer om rekryteringsprocessen.

Nedan följer en inbjudan från företaget: 

Vilka är EY? Vad skiljer EY från andra konsultbolag? Hur kan jag utvecklas på EY? Vad kan STSare jobba med på EY?

Om du är nyfiken på dessa frågor så tycker vi att du borde komma på eventkvällen den 7 december på EY:s kontor i Stockholm!

Kvällen bjuder på speeddating med våra konsulter, caselösning med gamla STS:are, information från HR om rekryteringsprocessen och vad man bör tänka på under en intervju. Under kvällen bjuds det även på middag och möjligheter att mingla loss med oss.

Allt du behöver göra är att skriva en kort motivering (max 30 ord) om varför du skulle vilja komma.

Vi på EY ser fram emot att få träffa er och eventet är till för att NI ska få era frågor besvarade! Så vilka frågor ni än må ha, ta tillfället i akt att få de besvarade.

STS studiebesök hos EY

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /var/www/sts.utn.se/public/includes/menu.inc).